„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”

Produkty

Herbatki

Herbatka Lubelska Przetacznik leśny

Herbatka Lubelska Przetacznik leśny to 100% Bio naturalny produkt agroleśnictwa Pochodzi ona z surowca pozyskiwanego z jedynej na świecie plantacji przetacznika leśnego zlokalizowanej w dolinie Zielawy – zielonym sercu Polesia

Czytaj więcej »
Herbatki

Herbatka Lubelska z maliną moroszką

Herbatka Lubelska z maliną moroszką To produkt agroleśnictwa. Jest w 100% naturalny i wegański. Nie zawiera kofeiny ani dodanego cukru. Chcemy jednocześnie powiedzieć, że… właśnie stąd pochodzi produkt, który trzymasz w dłoni:

Czytaj więcej »
Herbatki

Herbatka Lubelska Very Berry Fruitea

Herbatka Lubelska Very Berry Fruitea To produkt agroleśnictwa. Jest w 100% naturalny i wegański. Nie zawiera kofeiny ani dodanego cukru. Stąd pochodzi produkt, który trzymasz w dłoni: Prace nad ściółkowaniem naszej agroleśnej

Czytaj więcej »
Przyprawy

Przyprawa Cloudberry Rose – owoce sproszkowane

Przyprawa Cloudberry Rose – owoce sproszkowane produkt agroleśnictwa Cloudberry Rose jest mieszanką sproszkowanych super owoców o podwyższonych właściwościach prozdrowotnych: maliny moroszki i dzikiej róży. Obie charakteryzuje się

Czytaj więcej »
Przyprawy

Przyprawa Super Berry – owoce sproszkowane

Przyprawa Super Berry – owoce sproszkowane  Super Berry jest mieszanką sproszkowanych pomarańczowych super owoców o podwyższonych właściwościach prozdrowotnych: maliny moroszki, dzikiej róży oraz rokitnika. Każdy z nich charakteryzuje

Czytaj więcej »
Herbatki

Herbatka Lubelska Miodunka zwana płucnikiem

Herbatka Lubelska Miodunka zwana płucnikiem to 100% Bio Naturalny produkt agroleśnictwa. Pochodzi z surowca pozyskiwanego z jedynej na świecie plantacji miodunki zlokalizowanej w dolinie Zielawy – zielonym sercu Polesia Lubelskiego.

Czytaj więcej »
Przyprawy

Malina moroszka – owoc liofilizowany sproszkowany

Malina moroszka – owoc liofilizowany sproszkowany Uprawa maliny moroszki w Sosnówce jest pierwszą i jedyną na świecie. Z uwagi na jej delikatność, unikatowość i niewielkie rozmiary jest zbierana ręcznie z największą starannością.

Czytaj więcej »
Aktualności

Herbatka Lubelska Owocowo-ziołowa

Herbatka Lubelska Owocowo-Ziołowa  To produkt agroleśnictwa. Jest w 100% naturalny i wegański. Nie zawiera kofeiny ani dodanego cukru. Stąd pochodzi produkt, który trzymasz w dłoni: Nasza agroleśna uprawa bzu czarnego i miodunki

Czytaj więcej »

Opis surowców zielarskich

Czarny bez (Sambucus nigra) Surowiec zielarski:  kwiatostany (kwiaty),  owoce Kwiaty czarnego bzu zawierają:  flawonoidy,  kwasy fenolowe, kwasy organiczne, sterole, olejek eteryczny, garbniki, triterpeny, sole mineralne. Właściwości

Czytaj więcej »
Przyprawy

Przyprawa Lubelskie Zioła wielofunkcyjna

Receptura przyprawy została opracowana przez dr Barbarę Baj Wójtowicz we współpracy z Wydziałem Ogrodnictwa SGGW – prof. Ewą Osińską i dr Wiesławą Rosłon i ECO-FARM Sosnówka Sp. z o.o. w ramach projektu „Innowacyjny model uprawy,

Czytaj więcej »
Przyprawy

Przyprawy Lubelskie Zioła do ciast

Receptura przyprawy została opracowana przez dr Barbarę Baj Wójtowicz we współpracy z Wydziałem Ogrodnictwa SGGW – prof. Ewą Osińską i dr Wiesławą Rosłon i ECO-FARM Sosnówka Sp. z o.o. w ramach projektu „Innowacyjny model uprawy,

Czytaj więcej »
Przyprawy

Przyprawy Lubelskie Zioła z muffinkami

Receptura przyprawy została opracowana przez dr Barbarę Baj Wójtowicz we współpracy z Wydziałem Ogrodnictwa SGGW – prof. Ewą Osińską i dr Wiesławą Rosłon i ECO-FARM Sosnówka Sp. z o.o. w ramach projektu „Innowacyjny model uprawy,

Czytaj więcej »
Przyprawy

Przyprawa do twarożków Lubelskie Zioła

Receptura przyprawy została opracowana przez dr Barbarę Baj Wójtowicz we współpracy z Wydziałem Ogrodnictwa SGGW – prof. Ewą Osińską i dr Wiesławą Rosłon i ECO-FARM Sosnówka Sp. z o.o. w ramach projektu „Innowacyjny model uprawy,

Czytaj więcej »
Przyprawy

Przyprawa do pierników Lubelskie Zioła

Receptura przyprawy została opracowana przez dr Barbarę Baj Wójtowicz we współpracy z Wydziałem Ogrodnictwa SGGW – prof. Ewą Osińską i dr Wiesławą Rosłon i ECO-FARM Sosnówka Sp. z o.o. w ramach projektu „Innowacyjny model uprawy,

Czytaj więcej »
Herbatki

Herbatka Nr 10 Lubelskie Zioła

Receptura Herbatki została opracowana przez dr Barbarę Baj Wójtowicz we współpracy z Wydziałem Ogrodnictwa SGGW – prof. Ewą Osińską i dr Wiesławą Rosłon i ECO-FARM Sosnówka Sp. z o.o. w ramach projektu „Innowacyjny model uprawy,

Czytaj więcej »
Herbatki

Herbatka Nr 9 Lubelskie Zioła

Receptura Herbatki została opracowana przez dr Barbarę Baj Wójtowicz we współpracy z Wydziałem Ogrodnictwa SGGW – prof. Ewą Osińską i dr Wiesławą Rosłon i ECO-FARM Sosnówka Sp. z o.o. w ramach projektu „Innowacyjny model uprawy,

Czytaj więcej »
Herbatki

Herbatka Nr 8 Lubelskie Zioła

Receptura Herbatki została opracowana przez dr Barbarę Baj Wójtowicz we współpracy z Wydziałem Ogrodnictwa SGGW – prof. Ewą Osińską i dr Wiesławą Rosłon i ECO-FARM Sosnówka Sp. z o.o. w ramach projektu „Innowacyjny model uprawy,

Czytaj więcej »