Od pola do stołu – sery i chleby z przyprawami ziołowymi Lubelskie Zioła
Z gatunków wprowadzonych do uprawy w systemie agroleśnym przez dr Barbarę Baj Wójtowicz powstają we współpracy z zespołem SGGW / Warsaw University of Life Sciences pod kierownictwem prof. Ewy Osińskiej oraz przedsiębiorstwem ECO-FARM Sosnówka sp. z o.o. nowe produkty wspierające zdrowie człowieka.
Nasze nowe przyprawy nie tylko przechodzą testy laboratoryjne w SGGW, ale od razu próbujemy je w konkretnych gotowych produktach.
Sery z naszymi przyprawami ziołowymi do sera robione przez ChataSeremBogata oraz chleby z naszymi przyprawami do pieczenia chleba z ChlebowaZagrodaJagny z wyjątkowymi przetworami z Gospodarstwa Rolnego Barbara Baj Wójtowicz — to niezmiennie hity.
Jeśli ktoś nie próbował ich jeszcze, niech nadrabia na którymś z naszych pokazów degustacyjnych.